Gelegenheidskleding

Damesmode

Tips Informatie

Bij iedere gelegenheid heb je wel eens speciale kleding nodig, denk aan een jubileum, bruiloft, zakendiner of als je bruidsmoeder bent. Voor de heren is het vaak een 2 delig pak, of smoking, en voor de dames een galajurk of coctailjurk. Dit ligt aan de dresscode. Maar vaak volsta je met een mooie jurk.

Feestkleding en avondjurken

Vaak koop je voor een feest speciale gelegenheidskleding, maar vaak weet je ook niet wat te dragen!. De meest voorkomende dresscode is cocktail. Cocktail is een feestelijke dresscode. De mannen dragen een strak zwart of donkerblauw pak met wit shirt. Een das mag, maar is niet verplicht. De vrouwen gaan in een korte feestelijke jurk. Deze mag alle kleuren hebben. Kies pumps in een bijpassende kleur of ga voor mooie open zilveren of gouden sandaaltjes met hak.

De smart casual stijl

Deze zit tussen informeel en formeel in. Voor mannen een katoenen broek en overhemd, eventueel met jasje (geen pak). Stropdas is niet nodig. Liever geen jeans. Shirt met kraag. De vrouwen kiezen bijvoorbeeld voor nette broek met blouse, eventueel een blazer (geen pak) of een rok met blouse.

Moeder van de bruid

De moeder van de bruid gaat vaak voor een mooie galajurk, deze kan lang of net boven of onder de knie zijn, maar een tweedelig pakje doet het ook altijd prima. De vader van de bruid gaat meestal in een 3 delig pak met mooie stropdas. Op deze pagina vindt je leuke adresjes voor avondkleding en gelegenheidskleding.

 

Meer outlet en kleding

Gelegenheidskleding dames

 

Gelegenheidskleding Drenthe

Ab Couwer  

Kleermakerijbos

 

Avondkleding Flevoland

Dressroom

 

Gelegenheidskleding Gelderland

Enpartydress

Gelegenheidskleding

Tips voor avondkleding en moeder van de bruid

 

Tweedehands Gelegenheidskleding

Ventasy.nl

Meer tweedehands

 

Gelegenheidskleding Travestie

Travestie    

 

Avondkleding Groningen

Xsara Gelegenheidskleding Groningen

Online shops avondjurken galakleding

Bridesire

Fashionchick

Nelly

Smiljurken

 

  •